Élet a Földön kívül

Szerinted a földi élet honnan származik? Volt élet a Marson? Hol fogunk legközelebb élni a Földön kívül? Egyáltalán van élet a Földön kívül? Ezekre a választ megtudod ha… ezt az űrutazást választod.

Az élet egy elképesztően különleges és ritka jelenség a világűrben. Nem könnyű megteremteni a feltételeit. Vajon véletlen, hogy mi, itt a Földön élünk? Ahhoz, hogy erre választ találjunk, ki kell tekintenünk és más világokat keresni. De merre induljunk és mit keressünk? Talán nem is kell sehova mennünk, majd más lények idejönnek. Vagy mégsem? Izgalmasabbnál izgalmasabb kérdésekre keresve a választ, közeli és távoli bolygókat látogatunk meg képzeletbeli űrhajónkkal.

Aggodalomra azonban semmi ok, hazatalálunk a végére. Senkit nem hagyunk kint lebegni a végtelenben.
Nem tűzdelem tele az utazást mindenféle csillagászati szakkifejezéssel. 8-9 éves kortól bárki megérti.

Kíváncsi vagy mennyibe fog neked kerülni ez az űrutazás? Felejtsd el a NASA árait, sőt még a repülőtársaságokét is. Nálunk pont fordítva működik, azaz minél több utast hozol, annál jobban jössz ki.

Végtelen garancia: Vagyis, amíg nincs vége az előadásnak, bármikor szólhatsz, hogy Nektek ez nem tetszik. Én megköszönöm a lehetőséget, összepakolok, és ott helyben visszaadom az előadás teljes árát!

Alapár (hétvégén, 16h után, 30 főig): 39 000 Ft áfával + kiszállási díj

Űrutazás hossza: kb. 1 óra (+15 perc előkészületi idő)
Ajánlott korosztály: 8+
Helyigény: kb. 3,5m x 3,5m beltérben (projektornak és a vetítővászonnak) + az ülőhelyek a többi űrutazónak
Áramigény: igen (1 db 230V-os fali csatlakozó)

További részletekért hívd A Csillagászt:
Karcagi Péter
+36-30-2-444-111
hello@csillagasz.hu

 

Hívj telefonon vagy írj üzenetet!

Bemutatót rendelnél, érdeklődsz vagy csak kérdésed van? Várom jelentkezésed.

 

[contact-form to=’hello@csillagasz.hu’ subject=’Új üzenet a Csillagasz.hu honlapon keresztül’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Üzenet’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Egy hozzászólás: “Élet a Földön kívül

 1. Hey, It’s Mahmud here. Recently your website caught my attention while searching for similar domain names. After entering the website, It seems that your website is brand new or not complete yet. So I thought I should try to contact you by leaving a comment on your website. Because as a Freelancer, I provide WordPress-related services to my clients like:
  .
  1) Website Design & Development
  2) Theme Setup & Customization
  3) Speed Optimization
  4) Website Migration
  6) On-Page SEO Setup
  7) Malware Removal
  8) Landign Page Design
  9) Fix WordPress Errors
  10) WordPress Virtual Assistant
  .
  You can hire me through Upwork Marketplace using Upwork Direct Contact. This is a great way to hire a freelancer, especially one you don’t know. Because It’s safe for both clients and freelancers.
  .
  If you want to know more details, you can contact me via email or WhatsApp. You can also request a Free Consultation Service to find out what kind of improvements are needed for your websites. Thank you for your attention.
  .
  Best regards,
  Mahmud Ghazni
  Web Design & Developer
  WhatsApp: +8801322311024
  Email: mahmud.ghazni@yahoo.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük