Fedezd fel az Univerzumot

Az Univerzum itt van körülötted. Ha felnézel az égre, a végtelent látod. Mi a fekete lyuk? Hol az univerzumunk határa? És mi van azon túl? Ezekre a választ megtudod, ha… ezt az űrutazást választod.

Bolygók, gigászi csillagok és galaxisok milliárdjai vesznek körül minket. Utazzunk együtt a Marshoz és az óriási Jupiterhez egy képzeletbeli űrhajóban. Keringőzzünk a Plútóval a Naprendszer szélén és repüljünk ki a csillagok világába. Csatold be az öved, mert elképzelhetetlen-sebességre kapcsolunk és átlépjük a galaxisunk határát is, mely hamarosan porszemnek fog tűnni a világegyetemünk “pereméről”.

Aggodalomra azonban semmi ok, hazatalálunk a végére. Senkit nem hagyunk kint lebegni a végtelenben.
Nem tűzdelem tele az utazást mindenféle csillagászati szakkifejezéssel. 8-9 éves kortól bárki megérti.

Kíváncsi vagy mennyibe fog neked kerülni ez az űrutazás? Felejtsd el a NASA árait, sőt még a repülőtársaságokét is. Nálunk pont fordítva működik, azaz minél több utast hozol, annál jobban jössz ki.

Végtelen garancia: Vagyis, amíg nincs vége az előadásnak, bármikor szólhatsz, hogy Nektek ez nem tetszik. Én megköszönöm a lehetőséget, összepakolok, és ott helyben visszaadom az előadás teljes árát!

Alapár (hétvégén, 16h után, 30 főig): 39 000 Ft áfával + kiszállási díj

Űrutazás hossza: kb. 1 óra (+15 perc előkészületi idő)
Ajánlott korosztály: 8+
Helyigény: kb. 3,5m x 3,5m beltérben (projektornak és a vetítővászonnak) + az ülőhelyek a többi űrutazónak
Áramigény: igen (1 db 230V-os fali csatlakozó)

További részletekért hívd A Csillagászt:
Karcagi Péter
+36-30-2-444-111
hello@csillagasz.hu

 

Hívj telefonon vagy írj üzenetet!

Bemutatót rendelnél, érdeklődsz vagy csak kérdésed van? Várom jelentkezésed.

 

[contact-form to=’hello@csillagasz.hu’ subject=’Új üzenet a Csillagasz.hu honlapon keresztül’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Üzenet’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]